Scroll Top

Aranynyíl – Golden Arrow – Emma Roberts – Shaping the invisible

ARANYNYÍL
A legutóbbi budapesti Aranyszál műhelyen felfedeztük azt a láthatatlan, ösztönszerű szálat, mely vezérfonal a leginkább magunkénak tudható életünkön keresztül. Érintettük kondícionáltságunkat és élettörténetünket úgy, mint belső világunk mélységét és az ismeretlen misztériumot, melyek összekapcsolódottan egy jelentéssel teli új élet és növekedés felé hívnak.
Következő műhelyünk, az Aranynyíl meghívás arra, hogy tudatos társteremtővé válj a szellemmel.
Hogyan válhatunk tevékeny résztvevővé életünk megteremtésében úgy, hogy összhangban és egysében álljon legvalódibb önvalónkkal?
A meghallgatás és a cselekvő válaszadás tánca ez a szándékkal teli jelenlét terében. Az Aranynyíl a Nagy Misztériumhoz kapcsolódó világos szándékunk megtestesülése. Arra kér mindannyiunkat, hogy váljunk méginkább azzá, akik valójában vagyunk és hogy teljes mértékben elkötelezzük magunkat a növekedés és a gyógyulás útján.
Az együtt töltött időnk során olyan gyakorlatokat végzünk, melyek lehetővé teszik, hogy az intuitív intelligenciánk természetesen ébredjen fel egy magasabb szintű testtudatossági állapotból. Ezután megélezzük szándékos jelenlétünk nyilát és megtaláljuk életerőnk irányát. Az együtt teremtő cselekedetek lehetnek kicsik és láthatatlanok, mégis új megtapasztalásokhoz és utakhoz vezethetnek bennünket. A műhely remek teret nyújt a gyakorláshoz, kísérletezéshez és termékeny talajt a lelki növekedéshez.

Emma Roberts


Emma 30 éve tanít mozgást, táncot, szomatikus érzékelést és testi kifejezésformákat. Eredetileg színésznek készült, filmekben, televízióban és színházban dolgozott. Pályája későbbi szakaszában rendezőként és mozgásspecialistaként is közreműködött eredeti színházi darabok megalkotásában. Képzett mozgás- és drámaterapeuta, 5Ritmus-tanár, jelenleg pedig vallásközi lelkésznek készül.
Az elmúlt 13 évben 5Ritmust tanított szerte Európában, ötvözve azt a szomatika és az embodiment terén szerzett tapasztalataival.
Ezekből a tanult módszerekből és tanári tapasztalatból jött létre saját , egyedi módszere, amit ‘’Shaping the Invisible’’-nek (‘A Láthatatlan megformálása’ )nevez.

Helyszín: InverseDance, Budapest XI. Fehérvári út 120.

Időpont: 2023. május 17-19.
Péntek 18:30-21:00
Szombat 11:00-18:00
Vasárnap 10:30-16:30

Ár és regisztráció:
https://docs.google.com/…/1xTpIL1qWw…/edit
Információ:

Kiss Zsuzsanna
5Ritmus tanár
E-mail: info@danceyourdivine.nl

Upor Zoltán
5Ritmus tanár, fókusztréner, fókuszorientált terapeuta jelölt
E-mail: 5ritmus.upor@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/uporzoltan

Várunk szeretettel:
Emma, Zsuzsi, Zoli

 • 00

  napok

 • 00

  órák

 • 00

  percek

 • 00

  másodpercek

Címkék: ,

Dátum

2024 máj 17 - 19

Idő

6:30 pm - 4:30 pm

Költség

HUF75,000.00

További Információk

Bővebben

Címkék

Everybody Moves

Helyszín

Inversdance
Budapest 1116 Fehérvári út 120
Kategória

Szervező

Kiss Zsuzsanna
Email
info@danceyourdivine.nl

További szervezők

Upor Zoltán
Email
5ritmus.upor@gmail.com
Kata
Email
kata@katamathe.com
Bővebben
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.