Scroll Top

CSOPORTBAN

Clear Filters
JELENLÉT MOZGÁSBAN
Zárt csoportok
Just move
Everybody moves
sisterhood
Élőzenés alkalmak

Kata óráira járok megtalálni a válaszaimat, újratöltődni. Évek óta táncoltam már egyedül, de a melegség, befogadás, amivel Kata teret tart, olyan közeget teremt, ahol még annál is jobban önmagam tudok lenni, mint otthon, egyedül. Bevallom, otthon is úgy táncolok néha, hogy közben azt képzelem, a teremben vagyok.

Nagy Bernadett, négygyermekes anya, mozgás-facilitátor

Számomra Kata egy farkas-nő. Nagyon különleges az erőteljes jelenléte és sebezhetősége facilitátorként. Bátor és kib•szottul erős, miközben érzékeny és szeretetteljes: arra hív, hogy menj vele ezen az úton.

Luna Bürger, fotós, táncos

Azért szeretek Katához  járni táncolni, mert hiteles számomra. Őszintén vállalja  úgy a felszabadultságot, mint a törékenységet. Finom jelenléte átszövi a termet, egy biztonságos teret létrehozva, amiben én is megélhetem a felszabadultságot, még akkor is ha eredetileg fáradtan vagy lehangoltan mentem oda.

Kramer Zsolt, Scrum Master

Kata mozgása segít abban, hogy az igazi, belső mélységemből mozogjak, és ne csak egy könnyű “tralala-táncot” járjak. Mintha azt mondaná: “mutasd meg az árnyékaidat is, baby, elbírom.” Kíhívásokkal teli és biztonságos egyszerre. Azt érzem, hogy egy mély szeretet sugárzik belőle az emberek felé.

Barbora Jirsová, tanár, anya

Koreográfia nélkül segít abban, hogy elevenebben megtapasztalhatóvá váljon számomra a világ.

Matyus Dóra, képzőművész

Amikor Katával mozgok, akkor a Víz gyógyító erejével találkozom: egy elragadó keverékével a puha érzékiségnek, az örömteli kreativitásnak, a mélységes erőnek és biztonságos elengedésnek.

Alexandra Kort, mozgás-facilitátor, jógatanár, előadóművész

A Movement Medicine egy csodálatos lehetőség, mellyel közelebb kerülök természetes létezésemhez. Kata folyamatos alázattal, elfogadással,  játékossággal,  önazonosságával tölti a teret. 

Nagyné Drapkó Mónika, négygyermekes anya, jógaoktató

Szeretem, hogy őszintén, szerényen van jelen és úgy facilitál, hogy közben teljesen szabadon hagy, nem erőltet. Pont úgy lehetek ott, ahogy és amivel épp vagyok, a legnagyobb biztonságban.

Dohány Rita, squash edző, képződő integrál tanácsadó

Annyira jó megtapasztalnia egy gyereknek, hogy nem kell „jól” mozdulnia, hogy a felnőtt is keresi magát, „botladozik”, ki lehet magunkat próbálni. Vagy látni anyát felszabadultan tombolni. Vagy hogy lehet nemet mondani egy hívásra.

Nyerges Evelin, anya, óvónő, kisgyermeknevelő – az Everybody Moves-ról

Kata órái gyönyörű, gondosan megalkotott utazások a szívbe. Az érzékenységével és empátiájával biztonságos teret teremt, ahol azt érzem, hogy látnak, és el tudom engedni magam.

Sandro Monteiro, művész

Csodás élmény megélni hogy gyerekekkel is lehet olyan élményed amiről azt gondolnád, nem lehet velük, hogy látják Anyát egy más minőségben, hogy öröm, játèk és kapcsolódás van, hogy a gyerekek biztonságban érzik magukat egy elvileg idegen térben.

Sáreczky-Urbán Aliz, művész, anya – az Everybody Moves-ról

Anya, figyelj. Én a Katánál szeretek táncolni. Jegyezd meg és tartsd tiszteletben. Ott leülhetsz, felülhetsz, kimehetsz. Van elég helyed is. A Kata-tánc a jó nekem. Szerintem a tánc meg a torna barátok. Azt is csinálhatod minden nap.

Árnika, óvodás

Ha szeretnél táncolni – egy biztonságos, művészien megalkotott térben, amit csurig tölt a mozgás iránti szenvedély és varázslatosan változatos zenék, amik mind mozdulni hívják lábaidat; egy olyan nő által vezetve, aki ismeri az élet minden színét – akkor gyere Katához!

Maria-Carin Gala, chef, DJ

EGYÉNIBEN

EGYÉNI (ONLINE VAGY SZEMÉLYES) SZOMATIKUS COACHING

Amikor elindulunk a mozgásmeditáció útján, elkezdenek kioldódni a testünkben tárolt emlékek: találkozunk olyan részeinkkel, amik eddig ismeretlenek voltak, felszínre kerülnek olyan érzések, amikről nem is tudtunk, hogy bennünk vannak. Ilyenkor segítség lehet egy (vagy több) szomatikus coaching alkalom, hogy olyan egyéni fókusszal támogassuk meg a folyamatot, amire a csoportos órákon nincs lehetőség.  Akkor is hasznos lehet az egyéni, amikor éppen egy nehéz életszakaszon mész keresztül, amiben szükséged van támogatásra ahhoz, hogy visszakapcsolódj a tested bölcsességéhez, megtaláld, hogyan tudsz mozdulni az adott élethelyzettel – vagy inspirációt kapj ahhoz, hogy otthoni gyakorlással hogyan tudsz dolgozni a témáddal.

„…A test olyan, mint a föld. Önmagában való vidék. A testet illetően nem létezik az “ilyennek vagy olyannak kellene lennie” probléma. Az ősi kérdés az, hogy érez -e, van -e a kapcsolata az örömmel, a szívvel, a lélekkel, az ősi dolgokkal? Tud -e a maga módján mozogni, táncolni, szökdécselni, ringatózni, előretörni?
Semmi más nem számít.”

(Clarissa Pinkola Estés)

Kata-13-Luna Buerger Photography-5549-K
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.