Scroll Top

SZÍVBEN

SZÍVBEN 

Ez a zárt csoport erőforrást szeretne adni: az a cél, hogy a saját, belső erőforrásainkat is építsük és ugyanakkor a közösség megtartó ereje is olyan erőforrás legyen, amibe beledőlhetünk, amiben szabadon mozdulhatunk és megpihenhetünk, akárhogy is vagyunk éppen. Hogy az érző szívünk minden villáma, mennydörgése, csendes esője, szivárványa és sugárzó napsütése teret és otthont találjon a testünkben. 

A gyakorlásunk alapja a Movement Medicine térképe, ami az őselemek támogatásával kísér a szívünk tereiben. Dolgozunk az alapvető érzelmekkel, hogy jobban értsük önmagunkat és az érzelmeink funkcióját; és hogy felfedezzük az erőforrást, ami az érzéseinkben rejlik. 

Föld – Félelem – Az Éberség tere: stabilitás, biztonság, ösztönös élettel teliség; éber és nyitott létezés.

Tűz – Düh – Az Integritás tere: a tűz melege, a fény egyértelműsége, önkifejezés, védelem, bátorság, kiállás azért, ami fontos nekünk, elköteleződés. 

Víz – Szomorúság – A Megadás tere: áramló, folyékony minőségek; a víz megtisztító, átmosó ereje; elengedés, megadás, bizalom, önátadás a jelen pillanatnak. 

Levegő – Öröm – A Hála tere: lélegzet, könnyűség, megengedés, nagyvonalúság, hála, kíváncsiság, játékosság. 

Éter – Együttérzés – a Kegyelem tere: a szeretet egyszerű tere, amiben minden elfér, amiben mindennek helye van. 

Bár érzelmekkel is dolgozunk, sosem lesz cél az, hogy az adott érzést az adott órán generáljuk magunkban. Sokkal inkább az lesz fókuszban, hogy gyakoroljuk, hogy hogyan mozdulhatunk a különböző érzésekkel: teret adva, biztonságos medert teremtve nekik, amiben szabadon áramolhatnak – és velük az életerőnk is. 

Olyan embereket várok, akiknek van legalább 15 óra tapasztalata valamilyen “conscious dance” modalitásban (5Ritmus, Movement Medicine, Soul Motion, ZeroOne stb.)

IDŐPONTOK: 

 1. 02.15, 02.29, 03.14, 03.21, 04.11, 04.25, 05.09, 05.23.

8, egyenként 2,5 órás alkalom, összesen 20 óra

 

HOZZÁJÁRULÁS:

január 25-ig befizetve kedvezményesen 32 000 Ft, utána 40 000 Ft. 

Ha a te ajánlásodra regisztrál valaki a 2024. február 28-án induló szerda délelőtti TESTBEN csoportba, akkor mindketten 20% kedvezményt kaptok az adott időpontban éppen aktuális (early bird vagy normál) részvételi díjból. (Ezt az, aki az ajánlásodra jön, írja be megjegyzésbe, amikor regisztrál, és te is írd meg nekem vagy e-mailen, vagy üzenetben.) 

A jelentkezésed a részvételi díj befizetésével válik érvényessé. 

REGISZTRÁCIÓ:

https://forms.gle/hVPtxuFxYUvecfQ98

 • 00

  napok

 • 00

  órák

 • 00

  percek

 • 00

  másodpercek

Dátum

2025 máj 09

Idő

6:00 pm - 8:30 pm

Költség

HUF40,000.00

További Információk

Bővebben

Címkék

Szívben

Helyszín

MagNet Közösségi Ház
Budapest, Andrássy út 98, 1062
Honlap
https://magnethaz.hu/

Szervező

Kata
Email
kata@katamathe.com
Bővebben

Következő alkalom

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.