Scroll Top

Vadul szeretni

Adam Barley, Graz, 2017.

“A megkeseredettség olyan, mint a rák.
Megeszi az embert. 

De a düh olyan, mint a tűz.
Mindent tisztára éget.”


Maya Angelou

Ennek a műhelynek a témája a szeretet szenvedélyessége: a vadság, ami ahhoz kell, hogy autentikusak maradjunk, hogy tudjunk konfrontálódni is, ha arra van szükség.
Vadul szeretni azt jelenti, hogy úgy tudunk bánni azzal az érzelmi energiával, amit dühnek nevezünk, hogy az élet és a szeretet szolgálatába állítjuk.

A harag, a szenvedély témájához szerettem volna valami olyan elemet használni az installációban, ami kiszámíthatatlan – ezért akril-sprayvel dolgoztam. Emberi testeket rajzoltam körbe, vágtam ki papírból, majd fújtam körbe, és növényeket, faágak körbefújt rajzolatait is használtam.

A kör, mint megtartó keret visszatérő elem, ellenpontozva a szétáradó festékspray zabolátlanságát. Adam szenvedélyes tanítási stílusa és a műhely témája is letisztult, vörös-fekete-fehér színvilágot hívott elő belőlem.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.