Scroll Top

Morning Sun – nyitott Movement Medicine óra

Szabad tánc, belső figyelem, jelenlét, önkifejezés.
Táncolunk, hogy megérkezzünk önmagunkba: hogy érzékeljük a testi érzeteinket, az érzéseinket, önmagunk teljességét, itt és most.

Egyszerű gyakorlatokkal segítjük ezt a megérkezést, de semmi sem kötelező. Ér pihenni, ér feküdni, ér lassan mozdulni, ér ugrálni és kitombolni magadból az elmúlt napok feszültségeit. Minden órán van tér és idő az instrukciók nélküli szabad táncra is.
És van alkalom a rajzban való önkifejezésre is: minden órán van a falon egy papír, amire szabadon rajzolhatsz tánc közben, engedve, hogy a mozdulataidból szülessenek a vonalak a papírra.
Semmilyen táncos képzettségre, tudásra nincs szükség, gyere, ahogy vagy!

HELYSZÍN:
Magnet Közösségi Ház, Juhar terem
9:45-től már érkezhetsz, akkortól szól a zene.

HOZZÁJÁRULÁS: egyszeri alkalom 5.000 Ft
5 alkalmas bérlet: 15.000 Ft (3.000 Ft / alkalom)
A bérlet 2 hónapig érvényes és felhasználható Máthé Kata, Fejér Péter és Upor Zoltán nyitott óráin.
Pedagógusoknak a részvétel adományos – ezzel szeretném megköszönni azt a fontos munkát, amit végeznek és kifejezni a hálámat azokért a tanárokért, akik a gyerekeimet tanítják.

A FOGLALKOZÁST TARTJA:
Máthé Kata, Movement Medicine tanár, képzőművész

A Movement Medicine egy szabad tánc alapú mozgásmeditáció, amelyben a mozgás felszabadító ereje a sámáni szemlélettel és a a modern idegtudomány felfedezéseinek mélységével ötvöződik. Azzal, hogy átadjuk magunkat a testből jövő mozdulatoknak, teret adunk az érzelmeink kifejezésének, a tapasztaltaink feldolgozásának és végső soron egy teljesebb jelenlétnek önmagunkban és a világban.
https://www.schoolofmovementmedicine.com

Dátum

2024 márc 13
Lejárt!

Idő

10:00 am - 12:30 pm

Költség

HUF5,000.00

További Információk

Bővebben

Címkék

Everybody Moves

Helyszín

MagNet Közösségi Ház
Budapest, Andrássy út 98, 1062
Honlap
https://magnethaz.hu/

Szervező

Kata
Email
kata@katamathe.com
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.