Scroll Top

SISTERHOOD – A női őserő felébresztése

Mondanál valamit, de visszanyeled. Megfelelsz az elvárásoknak. Nem akarsz túl sok lenni, de túl kevés sem. Helyt állsz a családban, a munkahelyen, a házimunkában, és már nem marad se időd, se energiád a saját életed kreatív kibontakoztatására. 

Ismerős? 

Nem csoda: az ösztönös női természetet pont úgy elnyomja és kizsákmányolja a társadalom, ahogy a Föld vad természeti tájait.

Ennek a női őserőnek a felébresztésére indulunk ezen a különleges műhely-sorozaton: a  testünkből születő mozdulatokkal, ősi történetekkel és spontán alkotással hívjuk elő és ismerjük meg a bennünk szunnyadó ösztönös női természetet – hogy aztán az életünkben is egyre nagyobb teret tudjunk neki adni.

A mozgásos részekben a szabad tánc felszabadító erejével és a Movement Medicine eszközeivel dolgozunk. A mozdulataink Clarissa Pinkola Estés Farkasokkal futó asszonyok című könyvének történeteivel szövődnek össze és formálódnak ösztönös alkotásokká: vonalakká, színekké a papíron.

“Az egészséges farkasokban és az egészséges nőkben egyaránt fellelhetőek bizonyos pszichikai vonások: a csalhatatlan megérzés, a játékosság, az odaadás. A farkasok és a nők természetüknél fogva rokonok, érdeklődőek, rendkívüli kitartással és erővel rendelkeznek. Mélyen intuitívak, odaadóan törődnek a kicsinyeikkel, társukkal és falkájukkal. Gyakorlottan alkalmazkodnak a folyton változó körülményekhez; szenvedélyesen elszántak és nagyon bátrak.”

(Clarissa Pinkola Estés) 

IDŐPONTOK:

  1. 01.27, 02.24, 04.13, 06.15, 09.07, 10.19, 11.23, 12.21

15:30-20:45

Jöhetsz az egész folyamatra, vagy 1-1 alkalomra. 

Kérlek, érkezz korábban, hogy pontosan tudjunk kezdeni: 15:15-től már megérkezhetsz. 

HELYSZÍN: 

MagNet Közösségi Ház, Juhar terem

TARTJA: 

Máthé Kata, Movement Medicine tanár, képzőművész

HOZZÁJÁRULÁS: 

Alkalmanként: 16.000 Ft, minden alkalom előtt legkésőbb 3 nappal befizetett, 5000 Ft vissza nem térítendő előleggel.

A workshop előtti utolsó 3 napban: 18.000 Ft

Ha a teljes folyamatra elköteleződsz, és 2024. január 10-ig befizeted a teljes összeget, akkor a 8 alkalom ára: 80.000 Ft (ez 5 alkalom árának felel meg, ha alkalmanként fizetsz). 

JELENTKEZÉS: https://docs.google.com/forms/d/1g3BsioACinLDmmUnvPbv3uc1hds1Kxzj5Jdk-oR7fDo/edit

Ha kérdésed van, keress bátran:
kata@katamathe.com
Ha még nem vettél részt a programjaimon, és a teljes folyamatra szeretnél elköteleződni, a jelentkezés után felveszem veled a kapcsolatot, hogy egy 20 perces beszélgetést egyeztessünk.

Dátum

2024 jún 15
Lejárt!

Idő

3:30 pm - 8:45 pm

Költség

HUF16,000.00

További Információk

Bővebben

Címkék

Sisterhood

Helyszín

MagNet Közösségi Ház
Budapest, Andrássy út 98, 1062
Honlap
https://magnethaz.hu/

Szervező

Kata
Email
kata@katamathe.com
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.