Scroll Top

Libido Alapok

Cathy Ryan, Budapest, 2019.

Ez a műhely egy kiindulás abban az irányban, hogy hogyan tudjuk felfedezni a szexuális energia ciklusait a Libidó tágabb tartományán belül. A kreativitás és életerő megszületése ez. Ahogy a szívünk és testünk feléled a mozgásmeditáció során, a szexuális energiánk is mozgásba jön. A teremtő energiánk, a szexualitásunk, vagyis libidónk, a testünk természetes kifejeződésének alapvető eleme. A Libidó alapok műhely belépés ebbe az összetett és kreatív világba a mozgásmeditáció alapjain keresztül: megkeressük a saját stabil talajunkat és felfedezzük a szexuális energiánk mozgásban kifejeződő nyelvezetét.

Felidézve a szexuális energia természetes áramlását tagadhatatlan erejét, itt az volt a célom, hogy az ösztönösség megjelenjen az alkotófolyamatban is: úgyhogy fogtam egy nagy textilt és egy széles ecsetet, és festettem egy vöröses örvényt (amit a fotók nem adnak vissza igazán). Volt olyan nap, amikor a feminine és maszkulin minőségek megjelentek egy kör/gömb és hosszúkás formában is: tettem ilyen papírokat, gyertyákat és ásványokat az installációba.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.