Scroll Top

Everybody Moves – Movement Medicine kicsiknek és nagyoknak

Szabad tánc alapú mozgásmeditáció, ahová a felnőttek mellett bármilyen korú gyerekek is jöhetnek. Nem gyerekfoglalkozás lesz, hanem egy lehetőség, hogy a táncolni szerető felnőttekkel egy térben ott lehessenek, és ha akarnak, mozdulhassanak a gyerekeik is. Gyerek nélkül is ér jönni, sőt! De gyereket felnőtt kísérő nélkül nem lehet ott hagyni. 🙂
Néhány egyszerű instrukció, vagy inkább meghívás segíti a közös mozgást, de semmi sem kötelező. Ér pihenni, ér feküdni, ér lassan mozdulni, ér ugrálni és tombolni. Az előtérbe is ki lehet menni az alkalom alatt, ahol lesznek rajzeszközök és papírok, idősebb gyerekeknek társasok, könyvek.
Semmilyen táncos képzettségre, tudásra nincs szükség, gyere, ahogy vagy!
HELYSZÍN:
Budapest Kortárstánc Főiskola,
Budapest, Perc u. 2. (2. emelet)
09:45-től már érkezhetsz, akkortól szól a zene.
HOZZÁJÁRULÁS:
Felnőtteknek 6000 Ft, a felnőttekkel jövő gyerekeknek ingyenes.
A FOGLALKOZÁST TARTJA: Máthé Kata
Movement Medicine tanár, képzőművész, kétgyermekes anya
A Movement Medicine egy szabad tánc alapú mozgásmeditáció, amelyben a mozgás felszabadító ereje a sámáni szemlélettel és a a modern idegtudomány felfedezéseinek mélységével ötvöződik. Azzal, hogy átadjuk magunkat a testből jövő mozdulatoknak, teret adunk az érzelmeink kifejezésének, a tapasztaltaink feldolgozásának és végső soron egy teljesebb jelenlétnek önmagunkban és a világban.
https://www.schoolofmovementmedicine.com

Dátum

2024 márc 09
Lejárt!

Idő

10:00 am - 11:30 am

Költség

HUF6,000.00

További Információk

Bővebben

Címkék

Everybody Moves

Szervező

Kata
Email
kata@katamathe.com
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.