Scroll Top

A bolond meg a gyermek

Csak a bolond meg a gyermek

Akik bátran hinni mernek

Abban amit elibéjük

Gurigatott a sors

(Quimby)

A Movement Medicine egyik gyógyító archetípusa a táncoló Bolond vagy más néven ártatlan Gyermek: ő, aki a jelenben él, nyitottan a varázslatra, aki a pillanatról pillanatra kibontakozó ösvényen jár, tágas teret adva a képzeletnek és a csodának. Hívjuk meg őt minél gyakrabban az életünkbe, a táncainkba!

Készülődve a jövő hét táncos eseményeire, eltűnődtem azon, hogy most, hogy ennyi nehézség és fájdalom van a világban, mennyi létjogosultsága van a játéknak, nevetésnek, ünneplésnek?

Hamar arra jutottam, hogy épp ez a legjobb, amit tehetek. Ha tudok teret adni olyan pillanatoknak, amik feltöltenek, akkor nem kell kizárnom a híreket azért, hogy ne zuhanjak letargiába.

Létszükséglet, hogy legyen helye az életünkben az örömnek: annak, hogy észrevegyük az apró csodákat, hogy hálásak legyünk azokért a dolgokért, amiket könnyen maguktól értetődőnek veszünk.

Kapcsolódó írások

Clear Filters
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.