Scroll Top

Holdfogyatkozás és Samhain között

“A gyász a fizetség azért, ami kedves nekünk. És az, hogy kapcsolódjunk ahhoz, akit és amit szeretünk, elengedhetetlen, hogy tudjuk, hogy hogyan mozduljunk tovább. Így hát a gyász valójában mozgás is.”


Toko-pa Turner

A gyász mélyén életerő van.

Tegnap egy szép táncunk volt, amiben helye volt az árnyékoknak, a veszteségnek, és az abból születő transzformációnak is. Hála mindenkinek, aki ott volt! A mix egy rövidebb változatát két részletben feltöltöttem a Mixcloudra Grief in Motion 1-2 címmel:

A gyász számomra egészen mást jelent, mint a szomorúság. A gyász egy sokkal tágasabb vidék: amikor elveszítek valakit, vagy valamit, amit szeretek, az előbb-utóbb mindenféle érzelmet előhív bennem: dühbe csapó frusztrációt, kiábrándultságot, szomorúságot, félelmet, és hálát is: hálát azért, ami volt; örömet azért, ami még megvan. Ha máshol nem is, bennem.

Kapcsolódó írások

Clear Filters
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.