Scroll Top

Közös ég

Az egyszerűséghez, hogy az vagyok, aki vagyok; a bizalomhoz, hogy elhagyjam a terem szélének biztonságát egy másfajta biztonságért cserébe – ami megengedi, hogy játsszak, hogy a sokféle árnyalatomból többet megmutassak.

És hogy igazán figyeljek másokra. Azokra, akik fizikailag ott vannak a térben, és azokra, akik bennem vannak ott – a képzeletemben vagy az emlékeimben – és egyszer csak felbukkannak a táncban.

És egyetlen lélegző, mozgó lény lesz a terem, amiben minden elfér, és amiben benne lenni önmagában gyógyító. Mert kilépés a kis buborékokban élt életeinkből és a feloldódás a tánc által teremtett közös térben.

Azt figyeltem tegnap táncon, hogy a mélyen önmagamba figyelés hogyan teremti meg az érzést, hogy otthon vagyok nemcsak önmagamban, hanem a a világban is. A luxus, hogy elmerülök mondjuk abban, ahogy a lapockám közeledik és távolodik a bordakosaramtól, valahogy egyszer csak elvezet a másokhoz kapcsolódás egyszerűségéhez és bizalmához.

Közösségben. Közös Égben.

Ahol együtt álmodni is lehet

Kapcsolódó írások

Clear Filters
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.